Как да поръчате?

Натиснете бутон – добавяне към количката – за да го добавите в кошницата. Съдържанието на кошницата се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете.

Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС и НЕ включва цената по доставка на посочения от вас адрес.

Вие можете са се регистрирате и да влезте в профила си, но можете да пазарувате и без регистрация. При така наречената експресна поръчка без регистрация вие можете да поръчате 1 брой от 1 артикул.

След като направите избора си следвайте стъпките за да поръчате. Можете да изберете начин на доставка – до офис на куриерска фирма ЕКОНТ или до посочен от вас точен адрес.

 

Начин на плащане

Всички цени са с включено ДДС и валутата е лева. Изберете един от следните методи на плащане:

  1. Наложен платеж - можете да платите за стоките в брой при доставката им директно на куриера.
  2. Банков превод - след подаване на вашата поръчка, системата автоматично ще ви предостави всички данни за плащане. Вие също така ще получите имейл с проформа фактура. Можете да прехвърлите плащането, като влезете в своето онлайн банкиране. Стоките ще бъдат изпратени след като плащането Ви бъде получено по нашата сметка.

 

Доставка

Поръчката ще ви бъде доставена в рамките на два работни дни. Поръчаните продукти, предлагани от нас, се доставят в цялата страна, чрез куриер на ЕКОНТ.

Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.

За поръчки над 200 лв. (с ДДС) ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА ЕКОНТ! ДОСТАВКИ ДО ПОСОЧЕН АДРЕС СЕ ЗАПЛАЩАТ ПО ТАРИФАТА НА ЕКОНТ, ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!

За поръчки до 200.00 лв. (с ДДС) доставката с ЕКОНТ е за сметка на клиента, на стойност 9.00 лв. 

ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ПО СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКАТА ЩЕ БЪДАТ СЪГЛАСУВАНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО С КЛИЕНТА, ПРЕДИ ИЗПРАЩАНЕТО НА СТОКАТА.

Потвърждение на поръчката

След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти, остава да кликнете върху бутона ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА.

След това Ваше действие, информацията, която сте дали при поръчката, се насочва към наш оператор и се обработва.

Ще получите автоматично съобщение на вашата електронна поща с описание на продуктите, цена, адрес и номер на поръчката Ви. След което ние ще Ви се обадим за потвърждение.

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на нашите телефони 0898963365 и 032267288

Работното ни време от 10.00-14.00 и 15.00-18.00 часа, от понеделник до петък и от 10.00-14.00 ч. в събота.

Поръчките, получени до 16.00 ч, се обработват същия ден, направените след 16.00 ч. – на следващия работен ден. Ние ще се свържем с вас за потвърждение на посочения при поръчката телефон.

Срокът за доставка от потвърждение на поръчката е максимум 2 работни дни.

Поръчки, получени в НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден. Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени.

Поръчка, която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа, след като е получена в сайта е непотвърдена. След 24 часа, ако все още няма контакт с купувача, поръчката става отхвърлена и съответно не се изпраща.

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и търговеца „АВЕ - КОЙЧЕВ” ООД.