Как да поръчате?

Натиснете бутон – добавяне към количката – за да добавите избрания от вас продукт в кошницата. Съдържанието на кошницата се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете.

Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС и НЕ включва цената по доставка на посочения от вас адрес.

Вие можете са се регистрирате и да влезте в профила си, но можете да пазарувате и без регистрация. При така наречената експресна поръчка без регистрация вие можете да поръчате 1 брой от 1 артикул.

След като направите избора си следвайте стъпките за да поръчате. Можете да изберете начин на доставка – до офис на куриерска фирма ЕКОНТ или до посочен от вас точен адрес.

 

Начин на плащане

Всички цени са с включено ДДС и валутата е лева. Изберете един от следните методи на плащане:

  1. Наложен платеж - можете да платите за стоките в брой при доставката им директно на куриера.
  2. Банков превод - след подаване на вашата поръчка, системата автоматично ще ви предостави всички данни за плащане. Вие също така ще получите имейл с проформа фактура. Можете да прехвърлите плащането, като влезете в своето онлайн банкиране. Стоките ще бъдат изпратени след като плащането Ви бъде получено по нашата сметка.

 

Доставка

Поръчката ще ви бъде доставена в рамките на два работни дни. Поръчаните продукти, предлагани от нас, се доставят в цялата страна, чрез куриер на Еконт.

Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.

За поръчки над 200 лв. (с ДДС) ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА ЕКОНТ! ДОСТАВКИ ДО ПОСОЧЕН АДРЕС СЕ ЗАПЛАЩАТ ПО ТАРИФАТА НА ЕКОНТ, ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!

За поръчки до 200.00 лв. (с ДДС) доставката с ЕКОНТ е за сметка на клиента, на стойност 9.00 лв. 

ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ПО СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКАТА ЩЕ БЪДАТ СЪГЛАСУВАНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО С КЛИЕНТА, ПРЕДИ ИЗПРАЩАНЕТО НА СТОКАТА.

 

Потвърждение на поръчката

След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти и сте видели цената с включената доставка, остава да кликнете върху бутона ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА.

След това Ваше действие, информацията, която сте дали при поръчката, се насочва към наш оператор и се обработва.

Ще получите автоматично съобщение на вашата електронна поща с описание на продуктите, цена, адрес и номер на поръчката Ви. След което ние ще Ви се обадим за потвърждение.

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на нашите телефони 0898963365 и 032267288

Работното ни време от 10.00-14.00 и 15.00-18.00 часа, от понеделник до петък и от 10.00-14.00 ч. в събота.

Поръчките, получени до 16.00 ч, се обработват същия ден, направените след 16.00 ч. – на следващия работен ден. Ние ще се свържем с вас за потвърждение на посочения при поръчката телефон.

Срокът за доставка от потвърждение на поръчката е максимум 2 работни дни.

Поръчки, получени в НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден. Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени.

Поръчка, която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа, след като е получена в сайта е непотвърдена. След 24 часа, ако все още няма контакт с купувача, поръчката става отхвърлена и съответно не се изпраща.

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и търговеца „АВЕ - КОЙЧЕВ” ООД.

 

Гаранция

Приложена е извадка от Закона за защита на потребителя, касаеща права на потребителите, произтичащи от гаранциятя по чл. 112 - 115 от ЗЗП:

Потребителят има право на рекламация за заявената и доставената стока.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката за явни дефекти в момента на доставката. Ако открие такива дефекти, Потребителят подписва протокол за дефекти в присъствието на куриера, доставил стоката и незабавно предприема всички необходими действия да уведоми служител на „АВЕ - КОЙЧЕВ” ООД (виж. Раздел „Контакти“). Ако несъответствието (дефектът) е съществен, „АВЕ - КОЙЧЕВ” ООД може да предложи на Потребителя:

1. Да замени доставената неизправна стока с друга от същият вид (идентична) стока. В този случай разноските по връщането на неизправната стока са за сметка на „АВЕ - КОЙЧЕВ” ООД, както и разноските за доставка  на друга от същият вид (идентична) стока.

2. Да отстрани дефекта на доставената стока в рамките на 30 дни, считано от съставянето на протокола за рекламация.

За скрити, неявни дефекти Потребителят има право на рекламация до една години, считано от датата на доставката. За да предяви рекламацията Потребителят задължително трябва да предостави надлежен платежен документ за купената от търговеца стока със скрит дефект. За скрит дефект се приема само такъв, за който причината не може да е друга, освен отклонение от производствената норма за съответния продукт. Всякакви други несъответствия в закупената стока, като обичайните изхабяване и/или други промени в следствие на обичайната употреба на стоката, не подлежат на рекламация. Скритият дефект трябва да е  съществувал към момента на доставката, за да бъде уважена рекламацията. Неправилното боравене със стоката, което може да причини дефект, също е основание рекламацията да бъде отхвърлена.

 

Връщане на продукт

Законът за защита на потребителя ви дава право да върнете закупен продукт онлайн в 14 дневен срок от датата на доставка. За да упражните това свое право, е необходимо да изтеглите и попълните нашият Формуляр за упражняване правото на отказ от договора Попълнете този формуляр и ни го изпратете на e-mail office@veselinkoychev.com, след това го приложете отпечатан на хартия към пратката с върнатите продукти. Това ще улесни оперативно обработката и връщането на платената от вас сума или неговата замяна.
Продуктите които връщате трябва да бъдат добре опаковани в оригиналната си търговска опаковка, без следи от употреба и окомплектовани с всички прилежащи към тях документи и аксесоари. Към пратката приложете и оригиналната фактура която сте получили за покупката. Върнатите продукти винаги изпращайте със застраховка за тяхната пълна стойност по фактура!


Внимание!
Разпоредбите на чл. 50 – 56 от ЗЗП за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат при договори за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и тяхната опаковка е трайно нарушена, и също така не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето като слушалки тип in-ear, вокални микрофони, платъци, мундщуци за духови инструменти, устни хармоники и други духови инструменти без отделен мундщук, контролери за уста и др.
В случай, че срещате затруднения при оформянето на своят отказ или имате други възникнали въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Чл. 112. (1) При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба потребителят има право да предяви рекламация, като поиска от продавача да приведе стоката в съответствие с договора за продажба. В този случай потребителят може да избира между извършване на ремонт  на стоката или  замяната й  с нова, освен ако това е невъзможно или избраният от него начин за обезщетение е непропорционален в сравнение с другия.

(2) Смята се, че даден начин за обезщетяване на потребителя е непропорционален, ако неговото използване налага разходи на продавача, които в сравнение с другия начин на обезщетяване са неразумни, като се вземат предвид:

1. стойността на потребителската стока, ако нямаше липса на несъответствие;

2. значимостта на несъответствието;

3. възможността  да  се  предложи  на  потребителя  друг  начин  на  обезщетяване,  който  не  е  свързан  със значителни неудобства за него.

Чл.  113.  (1) (Нова  -  ДВ,  бр.  18  от  2011  г.)  Когато  потребителската  стока  не  съответства  на  договора  за продажба, продавачът е длъжен да я приведе в съответствие с договора за продажба.

(2) (Предишна ал. 1 - ДВ, бр. 18 от 2011 г.) Привеждането на потребителската стока в съответствие с договора за продажба трябва да се извърши в рамките на един месец, считано от  предявяването на рекламацията от потребителя.

(3) (Предишна ал. 2, изм. - ДВ, бр. 18 от 2011 г.) След изтичането на срока по ал. 2 потребителят има право да развали  договора  и  да  му  бъде  възстановена  заплатената  сума  или  да  иска  намаляване  на  цената  на потребителската стока съгласно чл. 114.

(4) (Предишна ал. 3 - ДВ, бр. 18 от 2011 г.) Привеждането на потребителската стока в съответствие с договора за продажба е безплатно за потребителя. Той не дължи разходи за експедиране на потребителската стока или за материали и труд, свързани с ремонта й, и не трябва да понася значителни неудобства.

(5) (Предишна ал. 4 -  ДВ, бр. 18 от  2011  г.)  Потребителят  може  да  иска  и  обезщетение  за  претърпените вследствие на несъответствието вреди.

Чл. 114. (1) При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба и когато потребителят не е удовлетворен от решаването на рекламацията по чл. 113, той  има право на избор между една от  следните възможности:

1. разваляне на договора и възстановяване на заплатената от него сума;

2. намаляване на цената.

(2) Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или  да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяване на рекламацията от потребителя.

(3) Потребителят не може да претендира за разваляне на договора, ако несъответствието на потребителската стока с договора е незначително.

Чл.  115.  (1) Потребителят  може да упражни  правото си  по този  раздел  в  срок до две години, считано от доставянето на потребителската стока.

(2) Срокът по ал. 1 спира да тече през времето, необходимо за поправката или замяната на потребителската стока или за постигане на споразумение между продавача и потребителя за решаване на спора.

(3) Упражняването на правото на потребителя по ал. 1 не е обвързано с никакъв друг срок за предявяване на иск, различен от срока по ал. 1.

 

Лични данни

АВЕ-КОЙЧЕВ ООД няма да събира лична информация за Вас чрез този сайт, освен ако Вие не я предоставите доброволно на дружеството чрез попълване на електронни формуляри, изпращане на електронна поща или по друг начин.

АВЕ-КОЙЧЕВ ООД е вписано в Регистъра на администраторите на лични данни на Комисията за защита на личните данни. Вашите лични данни ще бъдат използвани от АВЕ-КОЙЧЕВ ООД за целта, за която са му предоставени, и няма бъдат разкривани на трети лица или обработвани допълнително по начин, несъвместим с тази цел, освен в предвидените в нормативен акт случаи.

Всяко физическо лице има право на достъп до отнасящите се за него лични данни, обработвани от АВЕ-КОЙЧЕВ ООД, както и да иска коригиране на тези данни. Тези права могат да бъдат упражнени от Вас по установения от Закона за защита на личните данни ред, посредством изпращане на писмено заявление със съответното искане до АВЕ-КОЙЧЕВ ООД на адрес: гр. Пловдив 4000, ул. Опълченска 24.

 

Условия за отказ на извършена поръчка

Възможности за отказ: Срок, в който Клиентът може да се откаже на заявена стока: 24 часа Начин за отказ: Поръчка може да бъде отказана чрез имейл до посочения е-mail: office@veselinkoychev.com

Отказ по телефона не се приема. Клиентът е длъжен да предостави, двете си имена, сумата на поръчката както и номера на направената поръчка.

 

Условия за връщане на заплатени продукти

Продуктът може да бъде върнат само ако е с оригиналния етикет. Срок за връщане на стоката: 14 дни от датата на доставка. Изисквания към стоката: Продуктът да не е разопакован или да бъде в оригиналната си опаковка с приложен оригиналният ордер на поръчката.

Разходите по връщане на стоката са за сметка на Клиента.

 

Възстановяване на сума

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става с по банков път в рамките на 5 работни дни от датата на получаване на върнатия продукт.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 5 дни.

Куриерските разходи за връщане на стока са за сметка на Клиента.

 

Условия на замяна на поръчана от Клиента стока

При невъзможност за търговеца да предостави на Клиента поръчана от него стока или услуга, същия може да предложи алтернативна такава. При несъгласие, търговецът следва да възстанови стойността на непредоставената стока на Клиента. Срокът за връщане на сумата е 5 работни дни.