Пазарувайки от музикален магазин Койчев вие имате предимството да получите стоки от всички български вносители на всички марки на добрии цени. Ако имате нужда, ние ще ви насочим при вашия избор на продукти според тяхната цена и качество.

Онлайн магазинът ни предлага продажба и доставка на музикални инструменти и аксесoари за тях, за учебни и професионални цели, включително фолклорни инструменти.

Нотна литература за всички музикални инструменти, включително фолклорни инструменти, теоретични дисциплини по музика и др.

Комплектоване на озвучителни системи за различни цели, за училища, детски градини и организации.

Конфигурации за домашни звукозаписни студиа.

 

Можем да ви предложим още услуги, като звукозапис, репетиционна зала и уроци по музика: 

В модерно изграденото и съвременно оборудвано звукозеписно студио MUSIC SPACE се предлага едновременен 32-ПИСТОВ АУДИО ЗАПИС в три отделни звукоизолирани помещения и апаратна с осигурена аудио и видео връзка. Студиото осигурява наемане на музикални инструменти. Посредством чудесна акустика в студиото е постигната точната среда за звукозапис и обработка на звук. В студиото могат да записват едновременно големи формации, комбо състави, с щрайх, вокални групи, хорови формации и ритъм секция, с перфектно качество и звук.

 

Уроци по музика в Пловдив. Деца, тинейджъри и възрастни. Уроците отговарят на всички нужди. Обучението е решение за семейства, които насочват децата си в света на музиката. Тинейджъри или възрастни могат да се научат да свирят и да усъвършенстват музикален инструмент и пеене. Ето връзка към сайта:

 

Репетиционна зала MUSIC SPACE в гр. Пловдив е звуково обработена и е оборудвана за да подсигури качественото провеждане на репетиционен процес с добър звук и подходяща акустика. Модерното и светло пространство е аранжирано в приятни свежи цветове, а новите климатизирани помещения създават усещането за уют и комфорт. Репетиционна зала е с площ 40 m2, Място за разпускане: приемна – 45 m2, Двор – 70 m2.

Техническото оборудване е ново, съвременно и осигурява обезпечаването на професионален звук и перфектна чуваемост. Това създава придпоставки за спокойна работа и осигурява добри резултати.

 

Данни за фирмата:

"АВЕ-КОЙЧЕВ" ООД, ИД №160101179, ДДС № BG160101179,

регистрационен адрес гр. Пловдив, Явор 13 , МОЛ: Анета Койчева, тел.0898963365,

e-mail: music_koychev@abv.bg